Fira de Santa Llúcia

44 - Mª DOLORS Estudi Tèxtil

Regals que acaricien. Xals i bufandes teixits a ma en teler de baix lliç. Barrets. Peces úniques

Teixit a ma.... Un concepte que ens recorda la forma de treballar d’abans, amb ofici, paciència i dedicació. Així treballo al taller del barri de Gracia, on hi fet totes les peces que trobareu a la meva parada 45 de la Fira de Santa Llúcia (davant de l’Hotel Colon), fetes amb llana merino, mohair, alpaca ..... teixits que transmeten una suavitat i una sensació diferent. Fil a fil, d’aquesta manera totes les bufandes i xals son únics....., serà vostre, diferent a la resta i amb un disseny acurat i singular.

Aquesta manera de treballar ha fet que aquest any 2010 la Generalitat de Catalunya em reconegués l’ofici de teixidora atorgant-me el Diploma de Mestre Artesà.

El barrets que trobareu han estat decorats per mi, perquè cada un sigui una peça única.

Podreu trobar mes informació a la web www.mariadolors.net, on hi veureu tot el procés del teixit. Passada la Fira, sereu benvinguts al meu taller, només cal que m’ho dieu abans

També podeu visitar l’exposició itinerant que en homenatge al mestre Jujol (estret col·laborador de Gaudi) estem fent els artesans de Gràcia al Teatre Metropol de Tarragona (obra del mateix Jujol)

© Associació Fira de Santa Llúcia 2018

Ce site utilise cookies pour personnaliser le contenu et analyser le trafic. Si vous continuez parcourant le site vous acceptez l'usage.

Plus info Accepter